Hoved - hovedpine

Hovedpine er temmelig hyppig, faktisk så hyppig, at mere end én ud af tre voksne danskere har søgt hjælp for at lindre eller komme af med hovedpinen. Hovedpine kan være en sygdom i sig selv, men det kan også være et symptom på, at noget andet er galt.

Man kan have flere hovedpinetyper samtidigt, således at de kan forstærke eller udløse hinanden indbyrdes. Det er derfor en god idé at man bliver undersøgt og behandlet, så den ene hovedpine ikke afløser den anden i en uendelighed.

Jeg behandler både spændings- og nakkehovedpine, også i forbindelse med migræne. Behandlingen kan bestå af ledfrigøring (manipulationsbehandling), eventuelt kombineret med massagebehandling.

Patienterne vil få en holdningsanalyse med eventuel korrektion af arbejds- og hvilestillinger, så de ergonomisk bliver mere hensigtsmæssige. 

Desuden vil patienten som regel få anvist udspændingsøvelser af den involverede muskulatur og om nødvendigt også styrkeøvelser.

Har du spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du en uddybning af emnet i forhold til din egen problemstilling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 11 42 11, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Læs mere om hovedpine her