Skulder - smerter i skulderen

Hvis du har haft skuldersmerter over en længere periode, uden påviselig grund, vil det være hensigtsmæssigt at blive undersøgt. Dette gælder også hvis du har haft smerter efter en skade eller overbelastning, og smerterne ikke gradvist aftager. På den måde kan du få klarhed over, hvor smerten kommer fra, og om der kan, eller skal gøres noget for at blive smertefri og fuldt funktionsdygtig igen.

Skulderen er et ”vanskeligt” område, da den består af flere led og er det mest bevægelige led i kroppen. Netop derfor kan der være mange årsager til smerterne, og det kan være meget svært at give dækkende og brugbar information, uden en forudgående undersøgelse. 

Symptomer fra skulderen kan komme fra selve skulderleddet og de omkringliggende væv, men det kan også komme fra en irritation af den nerverod i nakken, der forsyner skulderområdet. 

Nogle gange kommer symptomerne fra begge steder, og for at få den bedste behandling er det vigtigt, at begge dele bliver taget med i planlægningen af behandlingen.

Har du spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du en uddybning af emnet i forhold til din egen problemstilling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 11 42 11, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Læs mere om skulderen her

Se skulderøvelser her