Priser, tilskud og øvrig info

Klinikken har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring, der yder tilskud til et ubegrænset antal behandlinger. Alle honorarer og tilskud er fastsat efter årlige overenskomstforhandlinger mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Alle, med dansk sundhedskort (tidligere sygesikringskort), har ret til sygesikringstilskud og får tilskud til konsultationer, uanset om man er henvist til behandling fra egen læge eller ej.

På Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside kan du læse om, hvordan de omtrentlige priser er for forskellige undersøgelser og behandlinger: 

Dansk Kiropraktor Forening - Hvad koster det?

Priser pr. 1. april 2022

Hvis du blot ønsker at få en udførlig prisliste, finder du den her: 

Priser - Dansk Kiropraktor Forening

 

Der ydes også tilskud til medlemmer af Sygeforsikringen "danmark".

Klik på logo for at komme til Sygeforsikringen "danmark"

Yderligere tilskud

Sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring
En sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring dækker typisk hele behandlingsudgiften til enten et bestemt antal behandlinger eller behandlinger i en bestemt periode. Spørg dit forsikringsselskab.

Virksomhedsordning
Hvis din arbejdsplads har en virksomhedsordning, der omfatter kiropraktisk behandling, vil dine behandlingsudgifter enten helt eller delvist blive betalt af din arbejdsgiver eller eventuelt det selskab, der administrerer ordningen for din arbejdsgiver.

Kommunalt helbredskort
Patienter, der har et kommunalt helbredskort, kan også få tilskud til kiropraktorbehandling. Tilskuddet svarer til den procentsats, der står på helbredskortet.

 

Andre info

Databeskyttelsesforordningen

Kvalitetssikring